Ongedwongen binnenlopen bij RegioBank

0
200
RegioBank open dag

MARUM/DOEZUM – Donderdag hield RegioBank in Marum en Doezum een Open Dag in Marum om mensen kennis te laten maken met RegioBank. De Open Dag was erg geslaagd. ‘Al vroeg stonden de eerste mensen binnen. Wij hebben kunnen vertellen wat RegioBank is, wat we doen en waar we voor staan. Zo heeft men bij onze kantoren altijd te maken met vaste, vertrouwde gezichten. Je kunt bij ons gewoon even naar binnen stappen voor een vraag, daar hoeft men geen afspraak voor te maken. We staan voor iedereen klaar. Zo helpen we graag mensen die nog wat moeite hebben met het internetbankieren, dan gaan we er in alle rust even voor zitten en leggen we stap-voor-stap uit wat de bedoeling is. Bij RegioBank vinden we het belangrijk dat aan ieders wensen kan worden voldaan. Zo hebben we nog het papieren overschrijfboekje, maar ook een moderne app’, vertelt Dina Hoeksema. ‘Rabobank sloot in het voorjaar haar kantoren in Marum en Grootegast, terwijl veel mensen toch graag een bank in de buurt hebben waar ze binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. Bij ons loop je zo naar binnen. Dit hebben we tijdens de Open Dag kunnen laten zien. De reacties daarop waren positief’.