Tweede nederlaag voor OKO/BIES

0
132

OPENDE – OKO/BIES moest zondag aantreden op het sportcomplex van Roreko in De Wijk. De formatie van coach Sietse Dijkstra was na het verlies van vorige week gebrand op een overwinning. Roreko ging echter sterk van start waardoor het al snel op een voorsprong van 2-0 kwam te staan. Hierna werd door Mark Postema de 2-1 gemaakt en met behulp van Geartsje van der Veen kwam OKO/BIES weer terug op 2-2. Dit was voor Roreko echter het signaal om het tempo omhoog te gooien en de kansen goed af te ronden. Hierin kon OKO/BIES niet voldoende meekomen en na een korte tijd keek de formatie tegen een achterstand van 7-2 aan. Na een doelpunt van Annemarie Mijnheer en wederom een doelpunt van de tegenstander klonk het fluitsignaal voor de rust. In de tweede helft ging Roreko door met doelpunten maken. Ook aan de Opender kant werd er gescoord, maar niet voldoende om de achterstand in te halen. De eindstand werd 14-9.