Vliegende start voor Voklubol

0
932

OLDEHOVE – De volleybalvereniging Voklubol uit Oldehove kwam goed aan de start van het nieuwe volleybalseizoen. Dames 2 speelde tegen Oranje Nassau en wist de wedstrijd met 4-0 te winnen. De meisjes A en mix C1 waren zaterdagmiddag aan de beurt. Meisjes A speelde tegen het sterkere VC Grijpskerk en moest het veld zonder punten verlaten. Mix C1 speelde tegen LSV. Zij wisten een overwinning van 3-0 binnen te halen. Mix C2 is een geheel nieuw team dat een goede start had: zij wonnen met 2-1 van Des Ten Boer. Heren 1, die net gepromoveerd waren naar de tweede klasse, mochten het spits afbijten tegen De Meeuwen. Met de nieuwe opstelling werden De Meeuwen verrast en werd de eerste wedstrijd gewonnen met 3-1. Dames 3 won ook de eerste wedstrijd. Met een 2-1 overwinning op Krathos zijn zij het seizoen goed begonnen. Dames 1 hun wedstrijd is verplaatst. Zij zullen hun eerste wedstrijd volgende week in Assen spelen.