Dag van de Regio in Groningen, Drenthe en Duitsland

0
104
Streek - Dag van de Regio

STREEK – De Dag van de Regio wordt op zaterdag 4 en zondag 5 oktober voor de elfde keer gehouden, dit jaar opnieuw in samenwerking met de Duitse Tag der Regionen. Voor het eerst zijn er arrangementen zodat het programma comfortabel kan worden gevolgd. Op zo’n vijftig verschillende locaties in Groningen en Drenthe kunnen activiteiten worden bezocht. Het thema is Buur en Cultuur. Ook in Duitsland zijn er activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld exposities te bezoeken, kunstenaars live aan het werk te zien, kinderactiviteiten als appels plukken, een caviarace, popcorn maken of breien met plastic. De deelnemers aan de Dag van de Regio staand vermeld in een magazine dat vanaf eind september verkrijgbaar is bij VVV’s en bibliotheken. Kijk ook op www.dagvanderegio.nl.