Eerste editie 4,2 mijl van Pieterzijl meer dan geslaagd

0
145
Pieterzijl 4,2mijl wedstrijdloop

PIETERZIJL – De organisatie van de 4,2 mijl van Pieterzijl kijkt met een voldaan gevoel terug op de allereerste editie van dit hardloop- en wandelevenement. In totaal deden 72 deelnemers, waaronder complete loopgroepen, mee met de wedstrijdloop van 4,2 mijl. Bij de vrouwen kwam Meenskje van der Leij als eerste over de finish in een tijd van 33.51, bij de heren was Erik Deenen de snelste met een tijd van 24.31.  De deelnemers waren zeer te spreken over de organisatie van de loop.  De Oranjevereniging van Pieterzijl was verantwoordelijk voor de loop. Via Facebook kreeg de organisatie verscheidene reacties over hoe goed het evenement geregeld was. ‘ Was super, smaakt naar nog een keer’, schreef Dennis Hoogeveen, ‘Heel goed geregeld, daar kunnen andere loopjes nog wat van leren’, aldus Arnoud van Waardenburg. De Oranjevereniging heeft als doel om van de 4,2 mijl van Pieterzijl een terugkerend evenement te maken.

Pieterzijl 4,2mijl wedstrijdloop-2 Pieterzijl 4,2mijl wedstrijdloop-3 Pieterzijl 4,2mijl wedstrijdloop-5 Pieterzijl 4,2mijl wedstrijdloop-6