Informatieavond over dyslexie

0
171
Surhuisterveen - Els den Engelsman

SURHUISTERVEEN – Op maandag 13 oktober wordt er in MFC It Vleckehûs in Surhuisterveen een informatieavond gehouden over andere begeleidingsmethodes voor mensen met dyslexie door Els den Engelsman van SomeoneELS. Dyslexie wordt vaak beschouwd als een neurologisch probleem, maar Den Engelsman kijkt ook naar andere mogelijke oorzaken zoals de samenwerking van de ogen. Ook wordt er aandacht besteed aan de beste manier van leren voor de leerling. Door de mogelijke medeveroorzakers van leerproblemen te onderzoeken en te behandelen, dus zowel de ogen als de leerstijl (kernvisiemethode) kunnen in korte tijd goede resultaten worden bereikt. De begeleiding is van korte duur (6 á 8 keer) en geschikt voor mensen van 7 tot 70. De informatieavond is vanaf 20.00 uur. Kijk op www.someone-els.nl of neem contact op via
info@someone-els.nl.