Ingrid en Margriet nemen afscheid van ‘t Kappertje

0
176
Zuidhorn - t kappertje

ZUIDHORN – Vorige week was de laatste week voor Ingrid en Margriet dat zij in de delicatessenzaak ’t Kappertje stonden. Na zeven jaar nemen de dames wegens privéredenen afscheid van de winkel. Voor de zaak zijn twee goede nieuwe eigenaressen gevonden, die vanaf woensdag 1 oktober voor het eerst volledig de zaak zullen bemannen. ‘Carina en Sijke nemen ’t Kappertje van ons over, en we hadden ons geen betere partij kunnen wensen voor de overname. Carina en haar schoonmoeder Sijke hebben veel zin om er mee aan de slag te gaan’, vertellen Ingrid en Margriet. De laatste week was voor Ingrid en Margriet één met een lach en een traan. ‘Veel van onze klanten en leveranciers kwamen nog even afscheid van ons nemen. De reacties waren overweldigend, zoveel bloemen en lieve woorden hebben we gekregen. Dat heeft ons zeker goed gedaan’, aldus Ingrid. ‘We kijken terug op zeven mooie jaren, die we zeker niet gaan vergeten. En we komen als klant vast en zeker weer eens terug bij Carina en Sijke!’