Anniek Reinders

0
1475
Opende - Anniek Reinders

OPENDE – Komende zaterdag wordt in het BaronTheater de finale van de Beauty Queen Netherlands en Beauty Princess Netherlands gehouden. Een van de finalisten van de categorie ‘Teen’, voor meiden van 12 tot en met 15 jaar, is de 14-jarige Anniek Reinders uit Opende. ‘Vorig jaar deed mijn zusje mee, maar was er voor mijn leeftijd nog geen geschikte categorie. Toen er dit jaar wel een leeftijdscategorie was waar ik aan mee kon doen heb ik mij ingeschreven’, vertelt Anniek. ‘Of ik nou win of niet, ik wilde gewoon meedoen voor de ervaring. Het is tot nu toe ook al een hele ervaring. Het is al heel bijzonder als je door de casting komt. We hebben daarnaast al oefendagen gehad, waarbij je bijvoorbeeld catwalktraining kreeg en een fotoshoot’, vertelt Anniek. Hoe haar kansen zijn om te winnen vindt ze moeilijk in te schatten. ‘Ik heb de andere meiden ook gezien en ze zijn allemaal goed. Bovendien gaat het niet alleen maar om hoe je er uitziet, maar ook of je gezellig en spontaan bent’. Tijdens de finale zal Anniek drie keer op de catwalk verschijnen: in sportkleding (wat in het geval van Anniek haar paardrijkleding zal zijn), in galajurk en in vrijetijdskleding. Foto: Joris Brouwer.