Aries de Vries wint het 36e Hogelandstertoernooi

0
226
Kloosterburen - Aries de Vries

KLOOSTERBUREN – Aries de Vries uit Uithuizen is de verrassende winnaar geworden van het oudste biljarttoernooi van Noord Groningen. Na twee van de drie finalerondes leek het er nog op dat Eelco Clobus met de eerste prijs naar huis zou gaan. Echter na de laatste finale ronde bleken er drie spelers te zijn met twee gewonnen partijen: Jaap Zuidema, Eelco Clobus en Aries de Vries. Na veel rekenwerk bleek het gemiddelde van de Vries het beste zodat hij als winnaar kon worden gehuldigd. De tweede plaats was voor Jaap Zuidema uit Warffum en 3e werd Eelco Clobus uit Zuurdijk. De prijsuitreiking  werd verricht door Kor Berghuis van de gemeente De Marne, die op alle wedstrijddagen zijn belangstelling had getoond wat erg werd gewaardeerd.