Geachte Heer Bach komt naar Zuidhorn

0
150
SONY DSC

ZUIDHORN – De concertante theatervoorstelling Geachte Heer Bach komt op zaterdag 8 november om 20.00 uur naar Kerkgebouw De Rank in Zuidhorn. In deze voorstelling zijn hoogtepunten uit Bach’s orgelliteratuur en stukken voor sopraan, fluit en orgel. In “Geachte Heer Bach” neemt acteur Dick van Veen in de rol van Johann Sebastian Bach de toehoorders mee naar het leven en werk van deze grote componist en musicus. Ook vertelt hij over het muzikale klimaat van de eind zeventiende, begin achttiende eeuw. Kaarten kosten 15 euro, voor jongeren tot 16 jaar 10 euro. Deze kaarten zijn 45 minuten voor aanvang aan de kerk verkrijgbaar. Reserveren kan ook via fokkemat@gmail.com met opgave van naam, aantal en voorstelling. Betaling kan plaatsvinden naar bankrekening NL59 RABO 0172 9943 22.