Heideruiters vallen in de prijzen

0
1502
Harkema - heideruiters

HARKEMA – De Heideruiters uit Harkema deden afgelopen weekend weer met verschillende wedstrijden mee. In ’t Zand was een springwedstrijd waar Ylse van der Veen met haar pony Kings Diamond de klasse L won.
In het tweede parcours sleepte ze ook nog een derde prijs in de wacht. Ook in Tolbert was er een wedstrijd waar Jayda Kailola de klasse L op haar naam schreef en ook nog een tweede prijs haalde met haar pony Amber.
Mattie van der Tuin won er een derde en een derde prijs met haar pony Samos in de klasse L. Kim Spinder won een derde prijs met pony Prince in de klasse M. Jisca Hut won een tweede prijs met Bjirmens Wytse Twa in de klasse M. Rianne en Cristina van der Tuin deden mee op indoor Sneek.
Rianne haalde met haar pony Switch een tweede prijs in de klasse Z en zus Cristina de eerste prijs met haar pony Lady Sasja in de klasse Z. Tot slot was er nog een dressuurwedstrijd in Kollum waar Wieneke Batema met haar pony een eerste prijs haalde.