Helft van kaarten Back to the ‘60’s & ‘70’s verkocht

0
117

SURHUISTERVEEN – De kaartverkoop voor ‘Back to the 60’s & 70’s gaat als een speer. ‘Meer dan de helft van de kaarten is in rap tempo verkocht’, vertelt voorzitter Joop Numan van Back to the ‘60’s en 70’s. meteen na de start van de voorverkoop liep de kaartverkoop als een trein. ‘Dat komt vast door de extra feestelijke tint die we deze keer geven aan het feest’. Het feest vindt komende zaterdag, 8 november plaats. Het is de twintigste editie van het feest en daarom is er gekozen voor een exta feestelijke versie van het feest. Om de zaak flink op te vrolijken heeft de organisatie een behoorlijke prijzenpot beschikbaar gesteld voor bezoekers die de moeite hebben genomen zich te verkleden. ‘We belonen de origineelste en mooiste gast met een weekendje weg’, verklapt Numan. ‘Daarnaast hebben we nog een dinerbon en een fikse cadeaubon te verdelen.’ De organisatie zet dit jaar alle zeilen bij om er een geweldig feest van te maken. Met kledingverhuurbedrijf Eringa in Opende is afgesproken dat een ieder die zich daar meldt met een toegangskaart voor het feest tegen gereduceerd tarief in de feestkleren kan worden gestoken. Op de feestavond zelf zullen drie diskjockeys verdeeld over twee zalen van De Lantearne vele nummers uit vervlogen tijden uit de speakers laten klinken. Ook enkele optredens van Wooden Moons nemen de bezoekers mee terug in de tijd. ‘We maken er een heel leuk feestje van’, blikt de organisatie vast vooruit. ‘Wij hebben er in ieder geval zin in!’