Infoavond over opplussen huurwoningen

0
102

ULRUM – Op 4 november zal er in Ulrum in navolging van een infoavond over opplussen en verduurzamen van particuliere woningen een avond georganiseerd worden voor bewoners van huurwoningen. Met inmiddels opgedane ervaring binnen het project Ulrum2034 en DEEL&Ulrum zal samen met de bewoners bekeken worden welke mogelijkheden er zijn. Namens Wierden &Borgen worden bewoners uitgenodigd voor een eerste infoavond. Het aanpassen en verbeteren van de woning is speciaal bedoeld om deze geschikt te maken om er zo lang mogelijk te kunnen blijven wonen. Voor particulieren is onlangs een avond gehouden. Hiervoor is een subsidie regeling van kracht, die 40% van het opplussen of verduurzamen zal vergoeden. Wierden &Borgen die deelneemt aan het project Ulrum2034 gaat de komende jaren twee keer 19 woningen aanpakken. Tijdens de infoavond willen Wierden&Borgen graag luisteren naar de wensen van de Ulrumers. Ook particuliere huizenbezitters zijn van harte uitgenodigd. De mogelijke ideeën voor het opplussen die op deze avond naar voren komen kunnen ook nuttig zijn voor woningeigenaren. De avond wordt gehouden op 4 november om 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Schapenweg.