Nieuw MFA houdt verrassende open dag

0
110

KOOTSTERTILLE – De nieuwe Multi Functionele Accommodatie in Kootstertille wordt op vrijdag 7 november geopend. Daaropvolgend is er op zaterdag 8 november een open dag voor het dorp georganiseerd waarvoor een feestelijk programma is samengesteld.
Om 9.30 is er een rondgang van Malletband V.I.O.S. en hun majorettes door het dorp. Van 10.00 tot 12.00 uur staat er een draaiorgel bij de deur. Vanaf 13.00 uur is er een speur/puzzeltocht voor groot en klein door het nieuwe gebouw. In de verschillende zalen zijn er demonstraties en optredens. In de sportzaal laten de Tilster Tennis Vereniging, de Twirlgirls VIOS, kleutergym Tonido en Streetdance Tinodo van zich zien. Daarnaast zijn er demonstraties in de biljartzaal en treden in de theaterzaal GeDoBr, Popkoor De Wesereen en de Revuploech Kootstertille op. Vanaf 21.00 wordt de open dag feestelijk afgesloten met live muziek, afgewisseld met acts en zang door degenen die zich voor het open podium hebben aangemeld.