Nomineer organisatie voor Leefbaarheidsprijs 2014

0
90

ZUIDHORN – Inwoners van de gemeente Zuidhorn kunnen een vrijwilligersorganisatie nomineren voor de Leefbaarheidsprijs 2014. Deze prijs wordt ieder jaar uitgeloofd aan een vrijwilligersorganisatie die zich bijzonder heeft ingezet binnen de gemeente. Tot 22 november kunnen inwoners organisaties aanmelden. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. De winnende organisatie krijgt een oorkonde, een bedrag van €500,- en wordt bijgeschreven op de Wall of Fame in het gemeentehuis. Het aanmeldingsformulier is af te halen bij de balie in het gemeentehuis en staat ook op de website van de gemeente, www.zuidhorn.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs dient een project of activiteit in 2014 uitgevoerd te zijn. Ook inzendingen van voorgaande jaren kunnen weer genomineerd worden. Eerder wonnen Oranjevereniging Pieterzijl (2006), Stichting Vluchtelingenwerk Zuidhorn (2007), Stichting Regiotheater Niehove (2008), Stichting Visvliet Archief (2009), Aduarder dorpskrant De Heemkakel (2010), Jeugd & Jongerenwerk Oldehove (2011), Stichting Grijpskerk Gezellig (2012) en de inwoners van Den Horn (2013) de prijs.