Oldekerkse in finale Beauty Queen Netherlands 2014

0
158
Oldekerk - ilona de wind

OLDEKERK/OPENDE – De 27-jarige Ilona de Wind uit Oldekerk staat komende zaterdag 8 november in de finale van de ‘Beauty Queen Netherlands 2014’. Deze finale vindt plaats in het BaronTheater in Opende. Acht dames van 24 jaar en ouder strijden om de felbegeerde titel. Ilona, in het dagelijks leven postbezorgster, heeft zich in een opwelling opgegeven. ‘Het was altijd een droom om eens aan een Miss verkiezing mee te doen, maar van nature ben ik nogal onzeker over mijzelf. Dat ik deze stap gezet heb en in de finale sta beschouw ik dan ook al als een kleine overwinning’, vertelt Ilona. “Het is een mooie kans om de onzekerheid te overwinnen en dankzij de verschillende trainingsdagen die we al gehad hebben de afgelopen weken hoop ik te kunnen stralen tijdens de finale.’ In de finale zal ze in bikini, galajurk en vrijetijdskleding over de catwalk lopen. De Beauty Queen verkiezing maakt geen selectie op leeftijd of maten, maar schoonheid en spontaniteit tellen wel degelijk mee bij het bepalen van de winnaar. Naast de Beauty Queen titel zal ook de Beauty Princess (leeftijd 16-23 jaar) worden gekozen. Er zijn nog een aantal kaarten voor de grote finale op zaterdag 8 november in het BaronTheater. Een deel van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Kijk voor meer informatie op www.miss-beauty.nl. Foto: Roelof Kram.