Piet Kuipers ontvangt gouden spel van KNVB

0
114
Gerkesklooster - piet kuipers gsvv

GERKESKLOOSTER – Bijna veertien jaar heeft het voorzitterschap van Piet Kuipers bij GSVV geduurd. Het boegbeeld van GSVV was echter al veel langer actief binnen de vereniging. Reeds in het begin van de tachtiger jaren was Piet Kuipers al actief binnen commissies en of bestuur. Afgelopen zaterdag werd officieel afscheid van Piet Kuipers als voorzitter en bestuurder genomen. Voor deze gelegenheid was dhr. Hoiting uit Zuidwolde als afgevaardigde van de KNVB naar Gerkesklooster gekomen. Hij roemde de activiteiten van de oud voorzitter en overhandigde Piet Kuipers namens de KNVB de gouden speld voor al zijn inspanningen op bestuurlijk vlak. Namens GSVV nam adjunct voorzitter Renske Kracht het woord. Ook zij roemde de inspanningen en specifieke kwaliteiten van Piet Kuipers. Ze stelde dat hij een nauwelijks te overtreffen prestatie had neergezet en verblijde Piet Kuipers met een erelidmaatschap. Piet Kuipers gaat niet met pensioen. GSVV kan te allen tijde een beroep op hem blijven doen, maar in mindere mate als in het verleden.