Pony’s vieren vijfendertigste verjaardag

0
141
Grijpskerk - oude pony's

GRIJPSKERK – Het bestuur van rijvereniging RIOL heeft zaterdagmiddag een feestelijke bijeenkomst gehouden voor twee bijzondere jubilarissen.
Geen mensen, maar pony’s werden in het zonnetje gezet! Lady en Tamara hebben beide de leeftijd van 35 jaar bereikt. Zij zijn beide hun carriere begonnen bij Kees en Hermien van der Ploeg. Tamara is inmiddels al vijfentwintig jaar bij de familie Veenstra, en Lady al 24 jaar bij de familie Faber. De pony’s werden in de bloemen gezet, terwijl de eigenaren en genodigden getrakteerd werden op oranjekoek. Zijn dit dan de oudste pony’s van het Westerkwartier? Volgens één van de genodigden was dat niet het geval, de oudste Shetlandpony was van de familie Wibbens uit Pieterzijl. Zij hadden een pony van veertig jaar oud.