Typecursus voor kinderen van de bovenbouw

0
131

BUITENPOST – Op donderdag 13 november 2014 gaat in ‘it Koartling’ in Buitenpost weer de bekende typecursus voor kinderen van start. Tijdens de cursus, die bedoeld is voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool, leren zij spelenderwijs snel en blind typen. De meeste basisscholen verzorgen zelf geen typeles. Dat is een van de redenen waarom er al sinds enkele jaren in sociaal-cultureel centrum ‘it Koartling’ in Buitenpost een typecursus voor schoolkinderen wordt gegeven. De cursus is speciaal afgestemd op kinderen in de bovenbouw van de basisscholen. De leuke en effectieve cursus die in ’t Koartling wordt gegeven staat onder deskundige leiding van een plaatselijke docente. De lessen worden afgesloten met een examen en een diploma. Veel kinderen slagen direct de eerste keer, maar mocht dat niet het geval zijn mag er gratis herexamen gedaan worden. Meer informatie over de typecursus is te vinden op de website van het sociaal-cultureel centrum: www.itkoartling.nl. Kinderen kunnen tot 8 november opgegeven worden.