Workshop over jonge vrijwilligers

0
102

STREEK – Veel organisatie hebben te maken met vergrijzing en ontgroening van hun vrijwilligersbestand en weten jongeren vaak niet te bereiken. Hoe bereik je als organisatie jongere vrijwilligers is een veelgehoorde vraag . Om die reden organiseren de Steunpunten Vrijwilligerswerk van de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en zuidhorn in samenwerking met Jong Goud Academy op 18 november een workshopavond. Tijdens deze avond leert men de doelgroep beter kennen. Aan bod komt de meerwaarde van het werken met jongeren en de bewustwording of de organisatie aansluit bij de leefwereld van jongeren. De workshop richt zich op jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Geïnteresseerden zijn welkom in Dorpshuis ’t Spectrum aan de Kerkweg 5 in Sebaldeburen vanaf 19.00 uur. De workshop start om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot 15 november via e.pleizier@swgz.nl.