Bloedstollende strijd voor titel Beauty Queen Netherlands 2014

0
3713
Opende Miss verkiezing_

OPENDE – In een bomvol BaronTheater werd zaterdag de finale van de Beauty Queen Netherlands gehouden. Nadat alle kandidaten door de kapsters van Kapsalon Kreatief onder handen waren genomen presenteerden zij zich aan de jury. Tijdens de spannende wedstrijd kwamen ’s middags drie categorieën aan bod: De vier- tot en met zevenjarigen bij de Mini Beauty Princess Netherlands, de acht- tot en met twaalfjarigen bij de Midi Beauty Princess Netherlands en de twaalf- tot en met vijftienjarigen bij de Teen Beauty Princess Netherlands. ’s Avonds was het de beurt aan de zestien- tot en met vierentwintigjarigen bij de Beauty Princess Netherlands en de Beauty Queen Netherlands. Na de zenuwslopende rondes ‘s middags werden er door de driekoppige jury de volgende winnaressen gekozen: Jennifer Vegeling uit Surhuisterveen werd Mini Beauty Princess, Bo Houter uit Groningen werd Midi Beauty Princess en de Teen Beauty Princess werd Jennifer Dijkstra, die een thuiswedstrijd speelde. ’s Avonds kwamen Nynke Bruinsma uit Groningen als Beauty Princess Netherlands en Patricia Gonzalez uit Groningen  als Beauty Queen Netherlands als beste uit de bus.

Opende Miss verkiezing_-2

Opende Miss verkiezing_-3

Opende Miss verkiezing_-4

Opende Miss verkiezing_-5

Opende Miss verkiezing_-6

Opende Miss verkiezing_-7

Opende Miss verkiezing_-8

Opende Miss verkiezing_-9

Opende Miss verkiezing_-10

Opende Miss verkiezing_-11

Opende Miss verkiezing_-12

Opende Miss verkiezing_-13