Breisters en haaksters maken honderd knikkerzakken voor Edukans

0
151
Grootegast - knikkerzakken

GROOTEGAST – Maar liefst honderd knikkerzakken hebben de dames van de Grootegaster haak- en breiclub ‘Haak-maar-aan’ in de maand oktober gehaakt voor het Edukans schoenmaatjesproject. Voor dit project wordt door kinderen in Nederland een schoenendoos gevuld met schoolspullen, tandpasta en speelgoed. Met medewerking van verschillende garensponsors konden de dames dit resultaat leveren. eerste project van Haak-Maar-Aan in september was het breien en haken van 56 setjes baby- en kindermutsen en -sjaals voor asielzoekers. Komende maand zijn ze druk met het maken van knuffels, kerstversieringen en nog veel meer voor de Kerstmarkt in Dickens’ stijl op 12 december 2014. Een deel van de verkoopopbrengst van deze markt zal worden geschonken aan Voedselbank Westerkwartier. Ook meedoen als haker/breier op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 en één keer per maand op vrijdagavond in de Bibliotheek of als sponsor van de materialen? Neem contact op via e-mailadres info@westerkwartierpromotie.nl