Gouden speld voor Henk Veenstra

0
294
Drogeham - gouden knvb speld

DROGEHAM – Henk Veenstra werd tijdens de ledenvergadering van VV Drogeham op maandag 3 november door David Woortman van KNVB District Noord verrast met de gouden speld. Veenstra maakte 26 jaar lang deel uit van het bestuur van VV Drogeham. Daarnaast vervulde en vervult Veenstra nog steeds de functie van accommodatiebeheerder, was hij jarenlang keeper en (keepers)trainer en was hij leider van het eerste elftal.
Veenstra heeft nu afscheid genomen van een functie in het bestuur evenals zijn leiderschap bij het eerste elftal. Wel blijft hij accommodatiebeheerder. Woortman noemde mensen als Veenstra onmisbaar voor het verenigingsleven. Naast de gouden speld ontving Veenstra ook de KNVB-oorkonde. Echtgenoten Mathilda Veenstra werd eveneens in de bloemetjes gezet. Jarenlang maakte zij deel uit van de vrijwilligersgroep die zorgt voor de kantine.