Grote opkomst bij jaarlijkse Adrian Mey-fanclubavond

0
118
Zuidhorn Fanclubavond Adrian Mey

ZUIDHORN – In Zalencentrum Balk werd zaterdag de jaarlijkse fanclubavond van zanger-entertainer Adrian Mey uit Aduard. Ook dit jaar kwamen er zo’n 125 fans voor een gezellige avond waar Adrian Mey ook zijn nieuwe, Friestalige single ‘Ave Maria’ en het duet ‘Voor altijd bij jou’ met zangeres Liza ten gehore bracht. Aan deze feestavond werkten ook het duo Unique, Anita Hulshof, Liza en Bert Solo mee. Ook een paar collega’s uit de muziekwereld die niet op het programma stonden waren op deze avond afgekomen. Oud collega René Rozenboom zong een paar nummers waaronder een duet met Anita Hulshof en het nieuwe duo Gerda & Terry West bracht hun eerste uitgebracht nummer ‘Duizend mooie dromen’ ten gehore. De avond werd gepresenteerd door oud Veronica DJ Mike Veldkamp.

Zuidhorn Fanclubavond Adrian Mey-2

Zuidhorn Fanclubavond Adrian Mey-3

Zuidhorn Fanclubavond Adrian Mey-4