Horoscoop week 46 ‘14

0
1600

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 11 oktober tot en met 17 oktober 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen kunnen het beste een financiële pas op de plaats maken. U bent geneigd nét iets meer uit te geven dan u zich eigenlijk kunt permitteren. Op vrijdag wacht een bijzondere verrassing.
STIER (22 april t/m 21 mei): Energie zat voor de Stieren, dus u kunt de komende week bergen verzetten. Zorg dan direct dat u uw achterstallige klusjes ook eens afmaakt.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Er wachten een aantal intense dagen met als uitschieter de vrijdag. Uw liefdesleven bepaalt het ritme van uw dag en zorgt voor heftige uitspattingen die u soms met moeite kunt bevatten.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een project waar u al lange tijd mee bezig bent, wordt afgerond en even heeft u het gevoel in een zwart gat te vallen. Geniet maar van de rust, want nog voor het einde van de week heeft u alweer genoeg nieuwe dingen om handen.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft uzelf een doel gesteld en werkt hier gestaag naar toe. Als u keuzes moet maken tussen vriendschap en carrière heeft u het zwaar. Komt tijd, komt raad. Beslis niet overhaast.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Spanningen op relationeel vlak maken u gestresst en nerveus en hebben hun uitwerking op uw prestaties. Zorg daarom dat u en uw partner snel gaan zitten om een einde te maken aan de  strubbelingen.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Probeer niet te impulsief te reageren onder druk van een ander, maar weeg zoals u het gewend bent, de voors en tegens van een keuze goed af. Er is namelijk iemand in uw omgeving die u onder druk probeert te zetten met als doel eigen gewin.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het is zaak vast te houden aan uw eigen idealen de komende week en dat komt u koppigheid eens goed van pas. In het weekend kunt u een leuke meevaller verwachten.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): De Boogschutters zetten hoog in op het liefdesgebied en kunnen dus ook hard vallen deze week. Maar voor een groot aantal Boogschutters pakt dit potje ‘liefdes-bluf’ goed maar vooral ook spannend uit.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): U heeft grote behoefte om uzelf te uiten en u weet het: waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Pas wel op met wie u uw gedachten deelt, niet iedereen heeft het beste met u voor.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U bent niet in uw beste doen en het is dan ook verstandig belangrijke afspraken een weekje te verzetten. Zorg voor goed en gezond eten en voldoende lichaamsbeweging en ontspanning.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): IJzersterk met woorden bent u deze week, beste Vissen, dus doe er uw voordeel mee. Benut uw vrije tijd om uzelf te ontwikkelen. U heeft al langere tijd een cursus of studie op het oog waar nu ruimte voor komt.