Houtstookdagen in Winsum

0
264
Streek - houtstookdagen

WINSUM – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 november worden bij Kachelkoning.nl in Winsum de Houtstookdagen georganiseerd. Een ieder kan zich dan laten informeren over houtkachels, cv-houtkachels, werkplaatskachels en pelletkachels. Ook worden houtvergassers en buffervaten voor grotere panden gepresenteerd. Nieuw is het assortiment van het Franse merk Chazelles. Huiseigenaren van negen gemeenten met aardbevingsschade kunnen vanaf 6 november een vergoeding aanvragen voor energiebesparende maatregels, oplopend tot 4000 euro. Onder deze regeling vallen ook HR cv-houtkachels en HR-houtvergassers. Dit gaat alleen om huiseigenaren bij wie de NAM een schade heeft vastgesteld van minimaal 1000 euro. Kijk voor meer informatie op Kachelkoning.nl of kom langs tijdens de Houtstookdagen.