Nieuwe website SWgZ gelanceerd

0
251
Zuidhorn - nieuwe website swgz

ZUIDHORN – Wethouder Bert Nederveen zorgde donderdag met een druk op de knop voor de lancering van de nieuwe website van de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ). Tijdens een feestelijke receptie met vrijwilligers, samenwerkingspartners en bewoners van de gemeente Zuidhorn overhandigde de SWgZ Bert Nederveen het eerste informatieboekje waarin alle informatie staat over het werk van de SWgZ. Met dit boekje hoopt de SWgZ dat zij zichtbaarder zijn voor de verschillende dorpen waarin zij actief zijn. De komende tijd zullen zij bovendien zichtbaar zijn doordat zij met een snertkar door de dorpen gaan. De eerste keer is op dinsdag 18 november in de speeltuin Akkerend in Zuidhorn. Daarna kan men de snertkar tegenkomen op maandag 24 november op de kruizing van het Hamsterpad, Borgweg, Moeshorn en Meidoornstraat in Noordhorn, maandag 1 december in de Oostergast op het veld aan de Izarstraat in Zuidhorn en op maandag 8 december in het speeltuintje op de hoek van de Karel Doormanlaan en de M.H. Trompstraat in Zuidhorn. De snertkar is iedere keer op pad van 17.00 tot 18.30 uur. Met de snertkar wil de SWgZ met mensen in gesprek raken over wat zij vinden van hun buurt.