Sinterklaas naar Feanster centrum

0
131
Surhuisterveen - flyboars

SURHUISTERVEEN – Sinterklaas komt met een grote schare Pieten op zaterdag 15 november naar het centrum van Surhuisterveen. Traditiegetrouw komt Sinterklaas aan in de Feanster haven.
Daar zal voordat Sinterklaas aankomt een fly-boardteam een spectaculaire demonstratie laten zien. Na binnenkomst van de Sint gaat het hele Sinterklaas-team richting het centrum onder begeleiding van het jeugdkorps van Crescendo uit Opende, twee extra paarden en leden van ponyvereniging de Surventoruters. In het centrum zijn op dat moment al circuspieten aan de slag.
Aangekomen in het centrum zal Sinterklaas nog een rondgang door het dorp maken, voordat hij naar het volgende dorp gaat. Kinderen en hun ouders kunnen gratis een treinritje maken door het centrum. De tramhalte staat duidelijk aangegeven en een aantal zwarte pieten zorgen voor een goed en veilig verloop van de ritten. Tot slot krijgen alle kinderen een leuk presentje mee naar huis.
De cadeaus worden uitgedeeld in de grote pakjestent in het centrum. De fly-board demonstratie start om 13.45 en de binnenkomst van Sinterklaas wordt om 14.00 uur verwacht. Om 14.15 trekt de stoet richting het centrum.