Uitvaartwinkel Westerkwartier houdt open huis

0
190

LEEK – Op zaterdag 15 november aanstaande opent de Uitvaartwinkel in Leek haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur voor een open dag. Iedereen is welkom voor een nadere kennismaking met deze belangrijke sector waar een ieder vroeg of laat mee te maken krijgt. Er is steeds meer belangstelling  voor de wereld van de uitvaartverzorging. Daarom heeft Uitvaartzorg Westerkwartier inmiddels een jaar geleden in Leek de Uitvaartwinkel geopend. Op deze dag kan men op een laagdrempelige manier en vrijblijvend kennismaken en informatie verkrijgen over de uitvaartzorg. Naast informatie over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart zijn er onder andere ook urnen en assieraden te verkrijgen in de Uitvaartwinkel. Tevens is een uitgebreide collectie rouwkaarten en dankbetuigingen aanwezig. Niet alleen tijdens het open huis is iedereen welkom, de Uitvaartwinkel kan elke werkdag worden bezocht tussen 9 en 5 uur. De Uitvaartwinkel is gevestigd in het voormalige VVV kantoor in Leek, Tolberterstraat 39 in Leek. Ook is de winkel en de uitvaartzorg 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 0594 517151.