Veertien zorgwoningen in oude school Aduard

0
207

ADUARD – Zorgboerderij Hoeve Paradij ontwikkelt een woonzorgvoorziening voor mensen met een beperking in Aduard. Het schoolgebouw Adewerth in de Schoolstraat is daarvoor aangekocht van de gemeente Zuidhorn. Zo krijgt dit beeldbepalende karakteristieke gebouw weer een nieuwe functie. Veertien mensen die meer of minder hulp nodig hebben in het dagelijks leven kunnen hier begeleid wonen. Het gebouw wordt intern grondig  verbouwd, zodat er met behoud van de authentieke sfeer toch een modern zorggebouw ontstaat. Aan de buitenkant van het gebouw verandert nauwelijks iets. Woensdag 19 november om 20.00 uur wordt er een informatieavond in ’t Hoge Hof aan de Schoolstraat 6 georganiseerd. Iedereen is van harte welkom. Op deze informatieavond wordt verteld wat de plannen inhouden en wat deze voorziening voor het gebouw en de buurt betekent.