91 Noordoost Friese aanvragen voor ‘Talint foar Fryslân II’

0
110
Streek FRL - talint foar fryslan

STREEK – De subsidieregeling “Talint foar Fryslân II” werd op maandag 10 november 2014 opengesteld. Al voor deze datum werd door Innovatiehuis Lauwersdelta het initiatief genomen de aanvragen uit Noordoost Friesland zoveel mogelijk te verzamelen en op ludieke wijze te vervoeren naar Leeuwarden, om ze daar aan te bieden bij het Provinciehuis. Vorige week togen Jeroen ten Brink (Bestuurslid Innovatiehuis Lauwersdelta) en Herman van Vliet (Ondernemer Lekkere Trek) vanuit Buitenpost in de befaamde, met pompeblêden beschilderde ‘Lekkere Trek’ bus naar het Provinciehuis in Leeuwarden. De postzak met alle, bij Innovatiehuis Lauwersdelta ingeleverde subsidieaanvragen werd dankbaar in ontvangst genomen door Gedeputeerde Johannes Kramer namens de Provincie Fryslân.