Bekeroverzicht Harkemase Boys naar laatste 32; Surhuisterveen ligt eruit

0
123

STREEK – Harkemase Boys stuitte in de tweede knock-outronde van de KNVB Districtsbeker op tweede klasser Leeuwarder Zwaluwen. De Leeuwarders zijn geen onbekenden voor de Boys.
In 1957 verloren de Harrekieten in de Districtsbeker en in de laatste bekerontmoeting in 1991 won Harkemase Boys na strafschoppen. Eerdere ontmoetingen eindigden in ruime zeges, zoals ook zaterdag: 1-4. Robin Huisman de Jong en Arton Musliu scoorden al in een vroeg stadium: 0-2. De thuisclub kwam voor rust op 1-2. In de tweede helft werd het verschil wederom gemaakt: 1-4.
Surhuisterveen kreeg Sint Annaparochie op bezoek. De Feansters waren dichtbij een stunt tegen de tweedeklasser, maar moesten toch een tegendoelpunt slikken. Jesse Offringa deed namens ‘St. Anne’ Surhuisterveen de das om. De oranjes werden daardoor uitgeschakeld en kunnen zich weer volledig richten de competitie.