Horoscoop week 47 ‘14

0
1010

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 18 november tot en met 24 november 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): U bent snel op uw teentjes getrapt, beste Ram. Voor u reageert naar een ander is het verstandig u af te vragen of uw irritatie bij uzelf wegkomt of bij de ander. Want uw scherpe tong kan meer kapot maken dan u lief is.
STIER (22 april t/m 21 mei): U maakt een reis of er staat een uitje in de planning voor komende week. En tijdens deze uitstap ervaart u een gevoel wat helemaal nieuw voor u is, maar wat u inspireert tot het maken van een spannende keuze.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het wordt hoog tijd die slechte gewoontes weer te laten varen, beste Tweelingen. En daarbij hoort misschien ook wel die liefde, die leuk was voor even, maar waar u bent blijven hangen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): De Kreeften zijn deze week verdiept in zichzelf. U zoekt naar manieren om uzelf verder te ontwikkelen en bent bezig met cursussen en opleidingen. Op zondag wordt u verrast.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Uw gedachten gaan alle kanten op. Werk, liefde en kinderen: er wordt aan alle kanten aan u getrokken. Gelukkig bent u een echte multi-tasker en kan u in het weekend tevreden terugkijken op de dagen die achter u liggen. Zorg dan wel voor de nodige ontspanning.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Als u op zoek bent naar voldoening uit uw werkzaamheden, dan zult u deze werkzaamheden ook met meer liefde moeten uitvoeren. Gebruik de komende week om een omslag te maken hierin en u zult al snel zien dat het loont.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Zoek de mensen op, beste Weegschaal, want u bent sociaal sterk de komende week en dus gezellig gezelschap. Bovendien wacht er een bijzondere ontmoeting. Misschien wel met een nieuwe liefde.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U voelt zich opgejaagd door een volle agenda. En als u ergens een hekel aan heeft, is het wel het gevoel teveel te moeten in te weinig tijd. Wat dit met uw humeur doet, laat zich raden.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Wanneer een ander u te hulp schiet, kan het echt geen kwaad uw waardering te laten blijken. Het is sowieso een goede week om uw dierbaren te laten weten dat u om ze geeft.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Gezien uw korte lontje deze week, blijven de meeste mensen liever even ver uit uw buurt. Vraag u eens af wat u nou echt dwars zit en wat u nou steeds maar afreageert op iedereen om u heen.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Er komt een nieuw persoon in uw leven met wie de band direct vertrouwd is. Uw gevoel zegt u dat dit wel eens een vriendschap voor het leven kan worden en dat was precies waar u grote behoefte aan heeft.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees verstandig in een discussie die u voert met collega’s. Hoewel u waarschijnlijk wel gelijk heeft, heeft het geen zin dit gelijk ten koste van alles te willen halen.