Informatieborden moeten toeristen wijzen op schoonheid provincie

0
115
JHZ-STADNAARWAD 6822

LEENS – Marketing Groningen heeft een aantal informatieborden in de provincie Groningen geplaatst om ook op locatie toeristen te informeren over culturele, toeristische en landschappelijke hoogtepunten. Enerzijds wil Marketing Groningen bezoekers van de regio Waddenland wijzen op de aantrekkelijkheid van het gebied als ze de route van Stad naar Wad afleggen. Anderzijds worden toeristen dichtbij de waddenkust gewezen op het bijzondere UNESCO werelderfgoed. Highlights die op de borden voorkomen zijn bijvoorbeeld: wierdedorp Ezinge, kloostermuseum St. Bernardushof en vogelkijkhut Jaap Deensgat. De borden staan onder andere bij Borg Verhildersum, Landal natuurdorp Suyderoogh en café Hammingh in Garnwerd.