Slagerij Boersema Provinciaal kampioen NSM

0
253
Grijpskerk - slagerij boersema

GRIJPSKERK – Op 10 november is Slagerij Boersema uit Grijpskerk provinciaal kampioen geworden op de Noordelijke Slagers Manifestatie. Maar liefst zes van zijn zeven ambachtelijke producten zijn bekroond met Goud. Het was voor hem de derde keer op rij dat hij Gronings kampioen is geworden. Van de te behalen 700 punten werden er 696 behaald. De N.S.M. vakwedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het hele land. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Uit maarliefst 150 slagers met in totaal 850 ingezonden producten is Slagerij Boersema verkozen tot kampioen van de provincie Groningen. Deze prijsuitreiking werd verzorgd onder leiding van Robert Kranenborg. Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Slagerij Boersema benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen. Klanten van slagerij Boersema zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel aan de Herestraat 36, te Grijpskerk.