Symposium over regiomarketing Westerkwartier

0
102

STREEK – Donderdag 20 november organiseert de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier het Symposium Regiomarketing. Regiomarketing brengt de sterke punten van een gebied onder de aandacht en geeft richting aan bestaande en nieuwe ideeën. Door slim te verbinden en te communiceren kun je de regio een eigen gezicht geven. De ondernemersvereniging timmert momenteel hard aan de weg om het Westerkwartier nog meer op de toeristische kaart te zetten. Om weer een stap in de goede richting te maken, organiseert het bestuur op 20 november dit symposium. Diverse sprekers uit het hele land zullen hun ideeën delen met de aanwezigen. Bekijk de website symposium.ovtw.nl voor het gehele programma. Voorzitter van de ondernemersvereniging Jan Oomkes heeft hoge verwachtingen van het symposium. ‘Er komen zeer interessante sprekers, die ook vooral vertellen over de praktijk. Ik denk dat ondernemers uit het Westerkwartier zeer geïnspireerd kunnen worden en dat het ons gaat helpen om een volgende stap te zetten’, aldus Oomkes. Iedereen die geïnteresseerd is -ondernemers, bestuurders, studenten- en zich betrokken voelt bij het Westerkwartier is welkom. Deelname is kosteloos, inclusief lunch. Opgeven is gewenst en kan via symposium.ovtw.nl. Het Symposium Regiomarketing vindt plaats van 12.00-17.00 uur in De Postwagen in Tolbert.