Veel animo voor eerste Repaircafé

0
172
Grijpskerk - repaircafe

GRIJPSKERK – Het allereerste Repaircafé in samenwerking met de ontmoetingsavond in Grijpskerk werd vrijdagavond een groot succes. Er kwamen niet alleen mensen kleine huishoudelijke apparaten laten repareren, maar ook ‘nieuwe Grijpskerkers’. Wethouder Fred Stol had de eer om het Repaircafé te openen, waarbij hij zijn waardering en bewondering uitsprak voor het nieuwe initiatief in Grijpskerk. ‘Duurzaamheid, ontmoeting, verbinding, allerlei thema’s waar het wij als gemeente deze periode op in willen spelen’, aldus Stol. De wethouder had als bijdrage voor de onkosten een kleine bijdrage namens de gemeente bij zich. Met deze bijdrage wil de gemeente niet de schijn wekken subsidie te gaan verlenen, maar een eerste zetje in de rug te geven.