Aankomende donderdag voorlichtingsavond Buurtmoestuinen

0
80

ZUIDHORN – Komende donderdag 27 november is de voorlichtingsavond omtrent het buurtmoestuinenproject in Zuidhorn in het Cultureel Centrum Zuidhorn. De avond begint om 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen de initiatiefnemers Kamphuis en Langendijk hun plannen uit de doeken doen. Ook is er een spreker uit Groningen die ervaringen heeft met buurtmoestuinen. Het initiatief kan rekenen op de gemeente. Wethouders Stol en Bakker van respectievelijk het CDA en GroenLinks toonden zich enthousiast, evenals een eerste buurt in het dorp. Deze bewoners besloten met veel passie unaniem om gezamenlijk een project te gaan beginnen en zo kunnen Kamphuis en Langendijk hun eerste succes al vieren. Er zal ook een afvaardiging van de gemeente aanwezig zijn.