Bijzondere expositie rondom grafstenen

0
133
Grijpskerk Opening Expositie Doodgewoon

GRIJPSKERK – Kunstenaar Johan van der Dong presenteerde zaterdagmiddag zijn nieuwe expositie ‘Versteend verleden’ in de dorpskerk aan het Kerkplein in Grijpskerk.
Met deze expositie laat hij beelden zien van grafstenen die door de natuur zijn aangetast en in de grond verzonken zijn. Johan van der Dong is geen onbekende in de kunstwereld. Hij werd bekend met projecten als ‘de postbus van God’ waarmee hij de internationale pers haalde. Vorig jaar werd hij vanwege zijn kunstwerk ‘The P.O.Box for Allah’ genomineerd voor een freedoms-award. De expositie ‘Versteend verleden’ is alleen komend weekend nog te zien tussen 13.00 en 17.00 uur.

Grijpskerk Opening Expositie Doodgewoon-2 Grijpskerk Opening Expositie Doodgewoon-3 Grijpskerk Opening Expositie Doodgewoon-4