CAK beantwoordt vragen over declaraties en vergoedingen

0
259

ZUIDHORN – De ouderenorganisaties ANBO en PCOB organiseren een bijeenkomst over declaraties en vergoedingen van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Over dit onderwerp blijken veel vragen te leven onder ouderen. De heer Schreij, voorlichter bij het CAK, geeft een presentatie over het werk van het CAK, en dan met name over Zorg zonder verblijf en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) met Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg).Veel mensen, en zeker ouderen, krijgen in hun leven te maken met de zorgverlening. Wat zijn de mogelijkheden?  Waar heb je recht op en wat moet je zelf regelen? En wat kost het? Schreij zal ingaan op de rechten, plichten en kosten van zorg via het CAK. De voorlichtingsavond is op 25 november in De Rank, Westergast 8, Zuidhorn van 14:00 tot 16:00 uur.