De Friese Toppers bij intocht Sint

0
212
Harkema - intocht sinterklaas

HARKEMA – Op vrijdag 21 november arriveerde Sinterklaas met zijn zwarte Pieten in de heuse Toppers tourneebus in het centrum van Harkema. Er was eerst even verwarring aangezien enkele lolpieten in prachtige nieuwe pakken alleen leken te komen voor een optreden van de Fryske Toppers. Gelukkig bleek later dat natuurlijk Sinterklaas ook aanwezig zou zijn in Harkema. De Toppers hadden dit jaar geholpen met de aankleding van de  intocht. Vandaar de nieuwe pakken en de originele toppers bus. Na samen Sinterklaas welkom te hebben geheten en wat leuke liedjes te hebben gezongen in het centrum, vertrok Sinterklaas met zijn zwarte Pieten en de aanwezige kinderen naar de Sporthal waar speciaal voor de peuters en groep één tot en met vijf een leuke middag werd gehouden, waarbij een pietendiploma  kon worden behaald. Voor de groepen zes tot en met acht is er een Super Disco feest georganiseerd in het Clubhuis.