Horoscoop week 48 ‘14

0
1134

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 25 november tot en met 1 december 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen hebben te weinig om handen en reageren hun frustratie en verveling af op de mensen om zich heen. Pas in het weekend knapt uw humeur op als er een nieuwe klus in het zicht komt.
STIER (22 april t/m 21 mei): U maakt zich veel te druk de komende week. Stress en spanning uit u door uzelf continu te uiten totdat u anderen hoorndol maakt met uw gepraat. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging om weer te ontspannen.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen gooien het roer om de komende week en dat betekent de start van een nieuwe baan, een begin met een nieuwe hobby of wellicht nieuwe gewoontes in het leven.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Er stapt een nieuwe liefde uw leven binnen en de relatie gaat meteen goed van start. Is dit de ware liefde of is dat wat u graag wilt dat het is? Zoek in het weekend andermans gezelschap om uw gedachten te ordenen.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft het gevoel als een kip zonder kop rond te rennen. Neem een dag vrij om even pas op de plaats te kunnen maken. Wanneer u denkt uw taken niet af te kunnen ronden, vraag dan om hulp).
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Hoewel u andere plannen maakt voor de week, bent u genoodzaakt de meeste tijd aan anderen te besteden. In plaats van u inwendig op te vreten hierover, zult u zien dat als u zich ermee verzoent, het allemaal een stuk makkelijker gaat.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Blijf onder de mensen want als u alleen thuis gaat zitten, nemen sombere gevoelens de overhand. Een gesprek met een ouder persoon opent uw ogen als het gaat om de invulling van uw leven.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Volg uw gevoel als u denkt dat een bepaalde persoon erop uit is u te bedonderen. Wees niet bang om uw grenzen uit te spreken; het zal ervoor zorgen dat men meer respect voor u heeft.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het is een goede week om veel werk te verzetten. U beschikt over een grote mate van discipline en concentratie. Maak een lijstje met alles wat nog moet gebeuren en ga aan de slag.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Het is belangrijk ook op de kleinste bijzonderheden te blijven letten, want in uw drukte en met uw vasthoudendheid richting uw einddoel, kunt u iets heel belangrijks over het hoofd zien.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Laat niet het achterste van uw tong zien, beste Waterman, want in uw omgeving bevindt zich een persoon die u probeert uit de tent te lokken. Op zaterdag heeft u een goed gesprek met een familielid. Doe wat met de goede raad die u krijgt.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het sleutelwoord voor de Vissen is deze week: luisteren. Hoewel iemand u benadert voor advies, blijkt deze week dat deze persoon vooral zijn hart wil luchten bij u en nog niet openstaat voor veranderingen. Die tijd komt nog wel.