Kampioenen E1 luiden actiemaand in

0
144

ADUARD – Afgelopen zaterdag werd v.v. Aduard 2000 E1 ongeslagen kampioen. In een bloedstollende kampioenswedstrijd (1-0) won Aduard nipt van De Wilper Boys. Halverwege de tweede helft scoorde Lars Bijma uit een corner. Daarna drong de tegenstander aan maar wist Aduard door goed verdedigen en knap keeperswerk van Arne Valk de overwinning binnen te slepen. Volgens leider Alfred van der Horn te danken aan “goed voetbal en veel plezier”. De huldiging van het team gaat plaatsvinden op de derde Kerst Activiteiten Markt die Aduard 2000 organiseert. ‘De vorige twee edities waren dusdanig succesvol dat een derde versie niet meer dan logisch is’, aldus de organisatie, die de eerste markt in 2012 organiseerde om geld in te zamelen nadat er fraude door de penningmeester aan het licht was gekomen bij de vereniging. Naast een overdekte markt en een grote verloting met mooie prijzen zal er een Abdijloop plaatsvinden van 6,7 of 13,4 kilometer. Voor kinderen tot 10 jaar is er een mini Abdijrun op het sportpark. De after-party zal worden verzorgd door Jan de Kerstman. Op vrijdagavond 28 november gaan vrijwilligers weer bij de deuren langs met voorverkoop rollades/fricandeaus. De bestelling kan dan worden afgehaald op de kerstmarkt. De Kerst Activiteiten Markt wordt gehouden op 13 december van 13.00 tot 17.00 uur op het sportpark in Aduard.