Kerken in Surhuisterveen komen samen om te bidden

0
190

SURHUISTERVEEN – Het jaar 2014 neigt naar het einde. De korter wordende dagen dringen als vanzelf tot terugkijken. Voor velen was dit een jaar – meer dan voorgaande – om zich zorgen te maken.
De beelden van oorlog, ziekte en verdriet staan op ons netvlies. Termen die een jaar geleden weinig tot niets zeiden, zijn nu veelzeggend geworden: MH-17, IS, Ebola, Lampedusa. En dan zijn er de zaken die voortdurend de aandacht vragen: de spanningen in het Midden-Oosten, de voedselproblematiek en nog meer. Velen hebben een gevoel van onveiligheid. In een kerk in Den Haag is het initiatief geboren om in verband met de buitengewone omstandigheden van het afgelopen jaar de kerken in Nederland op te roepen tot gebed. De kerken in Surhuisterveen willen graag meewerken aan dit initiatief. Daarom hebben de Baptisten-gemeente, de Doopsgezinde gemeente, de Protestantse gemeente en de Christelijke Gereformeerde kerk vrijgemaakt besloten om op zondag 30 november om 19.00 uur een gezamenlijke gebedsbijeenkomst te beleggen.
De plaats van samenkomst is De Regenboog aan De Dellen 48 in Surhuisterveen. Meer informatie: predikant@cgkv-surhuisterveen.nl