Mandy’s Salon voor iedereen betaalbaar

0
961
Ulrum - mandy's salon

ULRUM – ‘Als er iets is wat ik belangrijk vind in een kapsalon dan is het wel om echt tijd te nemen voor de klant’, aldus Mandy Schaap van Mandy’s Salon. De twintigjarige kapster begon in mei dit jaar haar eigen kapsalon aan de Dr. Schönfeldstraat 11 in Ulrum. Bij de kapsalon kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor knippen, verven, hairextensions, wenkbrauwen verven en epileren en bruidsmake-up en bruidskapsels tegen zeer gunstige tarieven. ‘Knippen is altijd tien euro, zowel voor volwassenen als kinderen’, vertelt Mandy. Al van jongs af aan wist Mandy dat zij het kappersvak in zou gaan. Het werken met haar en make up is haar passie, maar ook het contact met de mensen was een reden om aan dit vak te beginnen. ‘Ik hou ervan om een praatje te maken en naar mensen te luisteren. De wens van de klant is erg belangrijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we de wensen.’ De reden voor de gunstige tarieven ligt bij locatie van de salon. Deze is gevestigd in de garage van het ouderlijk huis van Mandy. ‘Maar dat zou je niet zeggen als je eenmaal binnen bent. Hier in de salon heb ik alles bij de hand wat nodig is in een salon’, aldus Mandy. ‘Bovendien vind ik het belangrijk dat een knipbeurt voor iedereen betaalbaar is.’