Nordwin College organiseert duurzaamheidsmarkt

0
164

BUITENPOST – Op het Nordwin College in Buitenpost wordt op woensdag 26 november van 13.00 tot 19.00 uur een Duurzaamheidsmarkt gehouden. Deze markt is tot stand gekomen door de samenwerking van bedrijven uit de regio en docenten en leerlingen van het MBO 1-2. Tijdens deze markt kan men in contact komen met verschillende bedrijven uit de regio die zich bezig houden met het thema duurzaamheid. Er zijn demonstraties, workshops, kraampjes met lokale, ambachtelijke en duurzame producten. Daarbij valt te denken aan: biologische snacks, natuurvoedingsproducten, biologisch groente en fruit, houten speelgoed en nog veel meer. Tevens kan men deze middag een bezoek brengen aan de expositie Biobased Economy. Deze expositie gaat over de overgang van een economie die draait op fossiele grondstoffen, zoals olie en gas, naar een economie die draait op grondstoffen, afkomstig van dierlijk of plantaardig materiaal.