Ondanks uitbraak vogelgriep toch groen licht voor huisdierenshow

0
152
Oldekerk - huisdierendag 1

OLDEKERK – Voor de zevenentwintigste keer hield AOC Terra in Oldekerk de jaarlijkse huisdierenshow. Even leek de show niet door te kunnen gaan, vanwege het uitbreken van vogelgriep elders in het land en het daaropvolgende vervoerverbod van pluimvee. De avond voorafgaand aan de huisdierenshow werd het groene licht echter gegevens en konden de leerlingen hun huisdieren met een gerust hart showen. Naast vele kippen, konijnen en andere showdieren konden honden een check up krijgen van hun gezondheid en getrimd worden. Er was de mogelijkheid om een rondje mee te rijden in een tractor of een rondrit te maken in de Fire Dragon, een stoomtrekker. Ook waren er dieren te zien als Alpaca’s, parkieten en kalfjes, was de dierenambulance aanwezig en was er een heuse caviarace. De organisatie kijkt terug op een geslaagde show met veel bezoekers.

Oldekerk - huisdierendag 2 Oldekerk - huisdierendag 3 Oldekerk - huisdierendag 4