Prijsjes voor beste bowlers

0
127
Lauwersoog - bowlwinnaars

DE MARNE – De groepen acht van alle basisscholen in gemeente de Marne konden de afgelopen weken op twee momenten gaan bowlen. Gemeente de Marne organiseerde in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en restaurant / bowlingcentrum Suyderoogh het schoolbowlen. Het schoolbowlen bestond uit twee delen. Eerst konden scholen zich opgeven om binnen schooltijd een uur te gaan bowlen. Drie scholen hebben hier aan mee gedaan. Uit het totaal aantal deelnemers die meededen kwamen drie winnaars uit. Deze drie winnaars ontvingen een mooie prijs uit handen van Ina Buitjes van het Bowlingscentrum. Het tweede deel bestond uit een toernooi 4 tegen 4. Deze werd buiten schooltijd georganiseerd. Zes teams deden hier aan mee. Het beste team ontving een leuke prijs. Elk jaar organiseert gemeente de Marne in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen binnenschoolse en buitenschoolse activiteiten om met name kinderen maar ook andere doelgroepen in beweging te krijgen. Dit wordt veelal in samenwerking gedaan met verschillende lokale partijen zoals sportverenigingen en het basisonderwijs.