‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’

0
310
Zuidhorn intocht sinterklaas-3

ZUIDHORN/GROOTEGAST – Niet alleen Grootegast werd zaterdag vereerd met een bezoekje van Sint Nicolaas. De grote kindervriend ging ook naar andere dorpen in de regio. Ook in Zuidhorn werd de goedheiligman groots onthaald door burgemeester Bert Swart. Een paar mooie foto’s van de intochten in de regio.

  Zuidhorn intocht sinterklaas-4 Zuidhorn intocht sinterklaas-5 Zuidhorn intocht sinterklaas-6 Zuidhorn intocht sinterklaas-7 Zuidhorn intocht sinterklaas-8 Zuidhorn intocht sinterklaas-9 Zuidhorn intocht sinterklaas-10 Zuidhorn intocht sinterklaas-11 Zuidhorn intocht sinterklaas-12 Zuidhorn intocht sinterklaas-13 Zuidhorn intocht sinterklaas-14 Zuidhorn intocht sinterklaas-15 Zuidhorn intocht sinterklaas-16 Zuidhorn intocht sinterklaas-17 Zuidhorn intocht sinterklaas-18 Zuidhorn intocht sinterklaas-19 Zuidhorn intocht sinterklaas-20 Zuidhorn intocht sinterklaas-21 Zuidhorn intocht sinterklaas-22 Zuidhorn intocht sinterklaas-23 Zuidhorn intocht sinterklaas-24 Zuidhorn intocht sinterklaas-25