Sponsorcontracten Biddle Survivalrun verlengd

0
456
Kootstertille - sponsor biddle survivalrun

KOOTSTERTILLE – De Stichting Survival Kootstertille en het Tilster klimaatbedrijf Biddle B.V. hebben voor de komende drie jaar het hoofdsponsorschap  verlengd. Biddle is een internationaal bedrijf dat zijn ervaring deelt met de Stichting Survival Kootstertille en meewerkt aan een professionele uitstraling van de jaarlijkse survivalrun. Ook Stertil B.V. uit Kootstertille heeft zijn sponsorcontract verlengd. De komende twee jaar zal Stertil weer als co-sponsor verbonden zijn aan de survivalrun.  Twee lokale internationale bedrijven die de Stichting Survival Kootstertille een warm hart toedragen en op deze manier de financiële zekerheid bieden om in de toekomst mooie survivalruns in Kootstertille neer te zetten.  De 14e Biddle survivalrun wordt gehouden op de tweede zondag in maart, op 8 maart 2015. Er worden ruim 1100 deelnemers verwacht.